Poney Belanja Kaw-Kaw Di Karnival Poney! Barangan Serendah RM5 Je!!

Posted on

Bukan ada jual baju je, ada pelbagai aktiviti dan 10 booth permainan bakal dianjurkan seperti game dam ular besar, memanah, kereta lumba (simulator) dan baanyakkk lagi!

Ada Didi & Friends?? Yeay!!! Mesti kanak-kanak lagi excited!

Weekend pula, korang ada peluang untuk bergambar dengan Didi & Friends sebab weekend ada Didi & Friends’ meet and greet session!

Bukan parents je boleh datang, aunty-aunty, uncle-uncle yang tak ada idea nak kasi hadiah apa kat anak buah korang pun boleh datang! Boleh main game sama-sama! Baru lah boleh dapat gelaran aunty atau uncle paling sporting!

Masuk game ni bukan suka-suka je, ada hadiah hoookayyy! Korang mesti suka hadiah kan?  So duit gaji jangan habiskan dulu!

Habiskan dekat karnival ni. Sambil spend time dengan anak-anak, korang boleh juga membeli belah. Ha, set reminder dekat phone and pangkah kalendar tu  so that tak lupa! Mesti anak-anak korang senyum sampai tidur!

Informasi lanjut, korang boleh lawati Facebook Poney!

 

The following two tabs change content below.

Source: ohbulan.com