Poney Belanja Kaw-Kaw Di Karnival Poney! Barangan Serendah RM5 Je!!

Posted on
Kini Trending

Korang selalu tak tengok gambar-gambar budak dressup cute-cute, stylo-stylo viral dekat Facebook? Ish gerammm betul admin tengok gambar-gambar tu sebab cute sangat! Puas dah berangan kalau ada anak nanti nak dressup dia macamtu jugak!

Korang tak teringin ke? Atau teringin tapi takut mahal?  Jangan risau sebab….PONEY ADA BUAT KARNIVAL!

Selamat Hari Jadi Poney!

Korang nak menang tiket game bernilai RM10? Senang je!

Korang screengrab poster Poney karnival bersama posting ini dan redeem di Karnival tu nanti! Limit kepada 100 pengunjung sehari! 

 

Sempena ulang tahun Poney yang ke-25, Poney kasi chance dekat ibu-ibu dan bapa-bapa untuk belanja kaw-kaw dekat Karnival Poney yang bakal diadakan di Galaxy Ampang Mall pada 26 Oktober sehingga 5 November 2017!  

Kalau korang nak tahu, tahun lepas Poney ada “The Biggest Poney Warehouse Sale”! Best gila!! Memang kena serbu habis! Kalau korang terlepas warehouse sale tahun lepas, pastikan korang datang karnival ni! Ada merchandise dijual serendah RM5! 

Para ibu bapa yang bekerja jangan risau sebab…karnival ni bermula pada pukul 11pagi hingga 10 malam! Ada free flow pop corn caramel, cotton candy and ice cream!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *